В Бебба Макаронс използваме внимателно подбрани продукти за направата на нашите Макарони.

 

Влагаме естествени плодови пюрета, висококачествена Бурбонска ванилия от  шушулки, домашен бадемов марципан и пасти от ядки с дълбок и наситен вкус, които правим в нашата кухня. В менюто си използваме само висококачествен Италиански шоколад и немско краве масло.

 

За да придадем специфичната текстура на нашите макарони в Бебба сами приготвяме бадемовото брашно от избран сорт бадеми и го пресяваме 2 пъти с пудра захар до получаване на финна безглутенова смес за макаронените черупки.

Нашите Макарони са изложени в бутикът ни. Вече може да ги закупите и чрез нашият уебсайт, като имате възможността или сами да подберете броят и вкусовете или да се доверите на готовите селекции направени от нас, може да изберете предпочитаният метод от менюто.

 

За покупка над 10 Макарона предлагаме 5% отстъпка от цената, над 25 Макарона – 10 % отстъпка и над 50 Макарона съответно 15% отстъпка от единичната цена. За по-големи и персонализирани поръчки моля свържете се с нас директно.

Бебба селекции

Доверете се на нашите селекции или направете Ваша собствена.

Разполагаме с различни размери кутии от 3, 7, 12 и 36 броя. За всяка кутия сме подготвили индивидуална комбинация от подбрани вкусове.

Запознайте се с отзивите за нас и ни оценете на нашата Фейсбук страница. Харесайте ни и ни следвайте във Facebook и Instagram за последни новини от нас.

Bebba Ltd - Пловдив. тел. 089 560 6321; е-mail bebbamacarons@gmail.com; Всички права запазени.

web design