Нашите деликатни макарони са малък лукс който може да направи още по-специално вашето събитие. Предлагаме красиви цветове, които могат да се комбинират и аранжират по начин, който да се съчетае с всяка тема или стил. Безупречната презентация и качествени съставки са гаранция, че ще имате най-доброто за своя специален ден.

Квадратни кутийки за 2 Макарона

Нашите квадратни кутийки са стилно допълнение към масите за гости на сватби и събития. Тези кутийки може да се напълнят с макарони по ваш избор и да им се добави панделка и картонче с надпис.

Макарони в целофанена опаковка

Изготвяме красиви подаръчни комплекти с 1 или 2 макарона в прозрачна целофанена торбичка, с панделка и послание.

Кули с Макарони

Нашите кули за Макарони са изкусително допълнение към десертния бар, или могат да служат като алтернатива на традиционната сватбена торта. Предлагаме два вида кули, едните направени по традиционен френски метод и с капацитет 80-90 броя, и другите на етажи, които могат да поберат до 205-210 макарона. Кулите на етажи съдържат 10 етажа, като етажите са разглобяеми и тяхното количество може да се съобрази с желания брой Макарони.

В случай, че желаете по-различна аранжировка на макарони за вашето събитие, ние сме гъвкави и ще се постараем да отговорим на вашите индивидуални желания. Предлагаме отстъпки за количества за поръчки за специални събития.

За индивидуална оферта и консултация моля свържете се с нас по телефона на 0895 606 321, пишете ни на bebbamacarons@gmail.com или попълнете формата за запитване в сайта.

Запознайте се с отзивите за нас и ни оценете на нашата Фейсбук страница. Харесайте ни и ни следвайте във Facebook и Instagram за последни новини от нас.

Bebba Ltd - Пловдив. тел. 089 560 6321; е-mail bebbamacarons@gmail.com; Всички права запазени.

web design